COMBI - 20 x 10,20,30 x 6cm

Pavajul TETRA COMBI este o alegere practică. Pavajul este format din trei dimensiuni distincte, bine proporționate așa încât calculul suprafeței este mult ușurat. Pietrele au o teșitura mai mică decat cele clasice, suprafața creată fiind mai elegantă.

Pavajul TETRA COMBI beneficiază de o nouă tehnologie de amestec al culorilor creând aspect de piatră naturală. Două noi culori au fost create pentru satisfacerea unor gusturi alese.

Culori: mix portocaliu, scoica, nisip, vulcanic;

TETRA XL - 30,45,60 x 30 x 6cm

Pavajul TETRA XL este un produs nou, creat să satisfacă gusturi noi. Placile sunt de dimensiuni mari, muchiile sunt vii, fără teșitură, ceea ce le face potrivite pentru clădiri moderne sau spații create în stil minimalist.

Pavajul TETRA XL este creat în diuă variante de culoare atractive, aproape de natură, ușor de integrat: maro nisip și maro vulcanic. Deși ambalate separat, aceste culori pot folosite și combinat creând o senzație puternică, atractivă

Culori: Maro scoica, Maro nisip;

XXL - 90 x 60 x 10cm

Pavajul TETRA XXL reprezintă o apariţie nouă în peisajul urbanistic, prin dimensiunea sa de 90x60x10 cm reprezentând un salt uriaș comparativ cu pavajul obișnuit.

Pavajul TETRA XXL a fost creat special pentru spaţiile mari, generoase, proiectate în stil modern. În același timp amintește de dalele uriașe de piatră naturală cu care erau pavate pieţele din orașele mari acum sute de ani.

Culori: cacao, nisip, scoica, antracit;

DALE - 60 x 30 x 4,5cm

Dalele de pavaj TETRA DALE completează familia din care fac parte. Având o grosime de 4,5 cm sunt recomandate pentru trafic pietonal: piscine, terase, curţi interioare. Mărimea plăcilor dă un aspect nobil pavajului fiind recomandat atât spaţiilor private cât și celor publice.

Variantele de finisaj, normal și cu suprafaţă cu piatră aparentă oferă posibilităţi multiple de design.

VZ - 18/12 x 12 x 7cm

Pavajul VEZUVIU este un pavaj cu adevărat fermecător. Muchiile laterale neregulate, inegale creează rosturi care dau senzaţia de pavaj vechi, dar rafinat.

Se fabrică într-o gamă variată de culori amestecate, de la roșu vulcanic la galben-portocaliu și teracotă,combinarea lor dând posibilitatea obţinerii de modele unice.

Culori: mix teracot, cappuccino, vulcanic;

VZ ANTIC - 18/12 x 12 x 7cm

Pavajul VEZUVIU ANTIC are o suprafaţă specială, rafinată. Obţinerea aspectului antic necesită o prelucrare suplimentară care face ca muchiile și colţurile să aibă rotunjiri și rupturi neregulate iar suprafeţele mătuiri diferite. Pietrele de pavaj capătă structuri unice care le fac să nu semene una cu alta. Suprafaţa obţinută lasă impresia că au fost produse cu secole în urmă.

Culori: mix teracot, vulcanic, cappuccino ;

TR - 21/14 x 14 x 7cm

TRANSILVANIA este un pavaj simplu, format din pietre de două dimensiuni fără muchii teșite. Spaţiul creat este omogen, cu linii simple și culori omogene.

Este pavajul care crează un aspect curat.

Culori: mix teracot, mix maro, cappucino;

TR ANTIC - 21/14 x 14 x 7cm

Este un pavaj special, cu adevarat fermecător. Suprafețele lustruite, colțurile rotunjite, marginile fragmentate, toate dau unicitate și exclusivitate.

Suprafața realizată inspiră naturalete îmbinând tradiționalul cu tendințele moderne. Cromatica suprafeței sugerează naturalețe și durabilitate, sugerează lucru moștenit de generații.

Culori: mix maro, mix teracot, cappuccino;

CLASIC - 14 x 14 x 7cm

Pavajul CLASIC vă oferă posibilitatea de a hotărâ singuri felul in care îl asezați: puteți forma cercuri, puteți construi alei curbe sau șerpuite. Aveți nevoie doar de puțină imaginație.

Ușor de adaptat oricarui stil de grădina și de asemenea ușor de combinat cu alte modele de pavaj. Clasic și modern în același timp.

Culori: rosu, maro, teracot, antracit;

MOZAIC - 14 x 14 x 6cm

Suprafața neregulată a fiecărei piese inspirată de piatra naturală, cromatică în care sunt create, modelul compus din patru piese diferite, toate dau modelului o notă de autencititate și un ton armonios.

Pavajul poate fi folosit prin combinarea tuturor celor patru forme sau separat, ca MOZAIC MIC format din dimensiunile15X10 și 15X15 cm sau MOZAIC MARE format din dimensiunile 15x20 și 30x30 cm.

Culori: rosu, teracot, maro;

DOMINO - 14 x 14 x 6cm

Cu muchii fără teșitură și ușor ondulate, cu un aspect deosebit de fin al suprafeței, pavajul DOMINO este recomandat pentru terase, curți interioare, alei largi sau spații din jurul casei.

Culori: rosu, maro, teracot;

LAGUNA - 24 x 12 x 6/8cm

Este unul dintre cele mai cunoscute și utilizate modelele de pavaj și nu întâmplător. Liniile ondulate inspiră grație și în același timp crează un pavaj puternic bine legat. În funcție de aplicație, se fabrică în două variante, de 6 cm și de 8 cm grosime..

Culori: rosu, maro, teracot, antracit;

H BETON - 14 x 14 x 6cm, x 8cm, x 10cm

Este un pavaj adecvat domeniului public și industrial: parcări, benzinării, stații de autobuz, acces în garaje. Îmbinarea dublă, autoblocantă, îl recomndă pentru cerințe grele, extreme chiar. Este disponibil în trei variante de grosime: 6 cm, 8 cm și 10 cm. Se pretează montajului mecanizat.

Culori: rosu, teracot, maro;

UNI - 20 x 20 x 6cm

Este un pavaj recomandat zonelor de trafic intens, atat pietonal cât și auto. Ușor de montat, crează o suprafață pavată plăcută și durabilă, rezistentă la uzură și la îngheț-dezgheț. Disponibil în două variante, de 6 cm și 8 cm grosime. Se pretează montajului mecanizat.

Culori: rosu, teracot, maro;

PARKET - 20x10 x 4cm, x 6cm, x 8cm

Un pavaj ușor de adaptat suprafețelor rectangulare, alei, trotuare, parcări.

Culori: rosu, teracot, maro;

TERRA - 14 x 14 x 7cm

O forma elementara, potrivita pentru realizarea de pavaje cu geometrie simpla, dar care amintesc de arta autentica a pavajului.

Culori: rosu, teracot, maro;

TETRA

Gama de pavaj TETRA este formată din trei dimensiuni diferite de pietre. Acestea pot fi montate separat sau în nenumărate combinaţii de forme și culori.

Gama de pavaj TETRA este caracterizată de linii moderne, elegante, creând aspectul tipic de zona rezidenţială.

Pavajul TETRA este fabricat în cea mai largă gamă de culori ceea ce dă posibilitatea integrării ușoare în mediul ambiant.

Culori: mix portocaliu, cappucino, vulcanic;

ECO - 396 x 596 x 100

Este un pavaj ideal pentru locurile unde se vrea un ”pavaj verde”. Spațiile goale se umplu cu pământ și se seamănă semințe de iarbă. Rezultă o suprafață solidă dar placută, foarte aproape de natură, apa de ploaie drenează rapid nefiind necesare lucrări suplimentare de dirijare a apei.

Recomandat de asemenea pentru consolidarea terenurilor în pantă.

Culori: rosu, teracot, maro;